Wie ben ik?

Hi, leuk dat je er bent! Mijn naam is Jessie Wilms, de oprichtster en eigenaar van Yes for your Events. Wat begon als een passie is uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf.

Toen ik ongeveer 8 jaar oud was, was ik al creatief bezig. Ik had een club opgericht genaamd: ‘’De katten club’’. Wij woonden in een kindvriendelijke buurt met veel leeftijdgenootjes. Om de weekenden nog leuker te maken organiseerde ik elke week een themadag voor de kinderen uit mijn straat. Tijdens deze themadagen verzon ik een thema waarna ik een dag organiseerde met spelletjes en andere activiteiten. Ik schafte van mijn zakgeld spullen aan zoals verkleedkleren etc. Dit was zo’n succes dat zelfs de ouders van de kinderen mij begonnen te sponsoren met een paar euro.

Vanaf dat moment wist ik dat dit echt iets voor mij was. Ik ben goed in plannen en organiseren, vind het fijn als iedereen plezier heeft en ben graag onder de mensen.

Om een goede basis als ondernemer te hebben, wilde ik wel goed geschoold zijn. Ik heb daarom eerst de keuze gemaakt om een HBO opleiding Ondernemen te volgen die ik in 2020 succesvol heb afgerond.  

Ondernemen is vooral een kwestie van doen en daarom ben ik in 2019 Yes for your Events begonnen. Een bedrijf waarin ik mijn creatieve kant goed kan benutten en verder ontwikkelen. Een netwerk van professionals en de beste leveranciers zorgt ervoor dat ik kan inspelen op alle wensen van klanten. 

Bij Yes for your Events organiseren wij feesten op maat. Het maakt ons niet uit of dat nou een klein bescheiden feest is voor een babyshower, een groot feest voor een verjaardag of een geheel verzorgd zakelijk event. Niks is ons te gek! Wij denken graag mee met de wensen van de klant en zijn pas tevreden als onze klant dat ook is.

Als je vragen hebt, aarzel niet om mij een berichtje te sturen!

We create, you celebrate!

Liefs,

Jouw partyplanner Jessie.

Jessie foto