Bedankt voor je interesse in Yes for your Events!

Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.

De planner

Hi! Ik ben Jessie, trotse eigenaresse van Yes for your Events.  Organiseren zit al vanaf kleins af aan in mijn bloed. Elke unieke wens van een klant zie ik als een uitdaging.   

Planner

Jessie Wilms

Dit zeggen onze klanten

Feest Chantal
Chantal
Christmas Party

"Jessie denkt echt met je mee en vervulde al mijn wensen! Ik wilde een simpele kerstdecoratie en toch overtrof het mijn verwachtingen."

Unicorn party kids party partyplanner kinderfeest
Jeroen & Noelle
Unicorn party

''Toen onze dochter acht jaar oud werd wilde zij graag een speciaal feestje. Zij koos voor het thema unicorn. Alles was perfect op elkaar afgestemd en de kinderen uit haar klas praten er nog steeds over''

Circus party babyshower kinderfeest
Julie & Boris
Circus feest

''Onze tweeling werd 6 jaar oud daarnaast wilden wij ook ons 12 jarig huwelijk vieren. Wij wilden graag een feest die voor zowel jong als oud leuk zou zijn. Jessie kwam met het idee om een circus thema feest te geven. Er was een clown aanwezig voor de kinderen en er stonden zelfs kraampjes waar je een suikerspin en popcorn kon laten maken. Het was echt geweldig.''

gender reveal party
Marissa
Gender reveal party

Zaterdag ochtend heb ik Yes for your events een bericht gestuurd of zij mij (binnen een dag) kon helpen met het voorbereiden van onze gender reveal party on the road. Hoe zij dit heeft opgepakt was super! Zondag ochtend is het te gekke pakket met kado tasjes afgeleverd. En wat zag het er leuk uit. Ze hebben ons zo goed geholpen... hopelijk kunnen we ons kraamfeestje tegen die tijd vieren samen met Yes for your events. Heel erg bedankt!

Zakelijke box surprise box
Marion
Zakelijke boxen

Wat een geweldige manier om onze medewerkers in deze tijd te kunnen bedanken. Ontzettend leuke reacties gehad op het At Home Moviepakket compleet met Popcorn en allerlei lekkers. Echt een aanrader om op deze manier toch te laten merken dat de harde inzet van onze medewerkers wordt gewaardeerd. Jessie nogmaals hartstikke bedankt en we weten je in de toekomst te vinden.

girly box
Manuela
Birthday surprise box

Het enthousiasme en de originele ideeën van Jessie! Mijn dochter was hartstikke blij met het verrassingspakket voor haar verjaardag. Het pakket was heel erg leuk ingepakt en zat vol met leuke cadeautjes. Ze dacht in alles met me mee. Zeker in deze tijd, een leuke manier om iemand te verrassen! Hartstikke bedankt Jessie!

pasen brunch box
Luca
Pasen brunchbox

Super leuke box ontvangen! Service met een Glimlach!

birthday box
Ellen
Birthday box

Super leuke verrassingsboxen!

borrel box
Antonietta
Borrel box

Bij yes for your events krijg je een product op maat gemaakt met veel persoonlijke aandacht. Ook de borrelbox is een leuke verrassing om samen je dag speciaal te maken.

surprise box
Willy
Surprise box

Vandaag een cadeaubon , samengesteld en verpakt door YES for your events, bij een vriendin gebracht, die ziek was. 
De prachtig ingepakte en goed verzorgde box, was een opkikker voor haar.
Heel fijn om te krijgen, maar ook geweldig om te geven.

Clientondersteuningplus

Voor een collega wilden wij iets speciaals doen, omdat zij in moeilijke tijden zit. Ik heb gemerkt dat je dan met ''Yes for your Events'' aan het goede adres bent! Een verrassing box voor het hele gezin voor ontspanning en fijne tijd samen. Alles is mogelijk, fantastisch gedaan en enorm bedankt voor het meedenken!

Eva
Moederdag box

Super origineel concept! Ik had een box voor mijn moeder aangevraagd en Jessie heeft er een super leuk pakket van gemaakt. Mijn moeder was er erg blij mee! De communicatie was erg duidelijk en persoonlijk, heel erg fijn. Al met al een feestje om te bestellen én te ontvangen!